Κακόγουστη φάρσα γενεθλίων η απαγωγή νεαρού στη Βουλιαγμένη...

elas-lyste_blogspot

Αναμένεται η απόφαση του Εισαγγελέα αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον των φίλων του!

Του Βασίλη Γραμμένου…

Έντρομοι παρακολούθησαν κάτοικοι και περαστικοί στη Βουλιαγμένη πριν από λίγες ώρες, την απαγωγή ενός 18χρονου νεαρού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του anatropionline.gr, σε περιπέτεια κατέληξε η κακόγουστη φάρσα που επιχείρησαν να κάνουν μια παρέα τριών φίλων σε άλλον φίλο τους για τα γενέθλιά του.

Οι τρεις νεαροί σκαρφίστηκαν και σκηνοθέτησαν την απαγωγή του εορτάζοντα, προκειμένου να κάνουν την ημέρα των γενεθλίων πιο συναρπαστική και φυσικά…αξέχαστη.
Φορώντας λοιπόν κουκούλες που κάλυπταν το πρόσωπό τους, γάντια και κρατώντας στα χέρια ένα σχοινί, συνάντησαν τον νεαρό σε κεντρικό δρόμο της Βουλιαγμένης, στην Οδό Πανός, άρπαξαν τον 18χρονο, τον έδεσαν και τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο μάρκας mini cooper που οδηγούσε συνεργός τους και στη συνέχεια “εξαφανίστηκαν”.

Αυτή η φάρσα μπορεί να ξεκίνησε αθώα, αλλά προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια του “απαχθέντος” και κινητοποίησε σχεδόν όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της Αττικής που έσπευσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους απαγωγείς.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί όλη η παρέα στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, ενώ αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον τους ή θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου