Καλαμάτα: Πληθαίνουν οι καταγγελίες εις βάρος του 19χρονου Αρμένιου βιαστή.

elas-lyste.blogspot

Στις φυλακές Αυλώνα θα οδηγηθεί ο 19χρονος Αρμένιος ο οποίος, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα το βράδυ της Τετάρτης, προφυλακίσθηκε για το βιασμό μιας 19χρονης και την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο άλλων κοριτσιών.

Την Τετάρτη κατέθεσε στις Αρχές και μια δεύτερη κοπέλα, κατά του 19χρονου, περιγράφοντας πώς είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Καλαμάτας.

 Πληθαίνουν τα περιστατικά
 Τα περιστατικά παρενόχλησης νεαρών κοριτσιών από το 19χρονο δείχνουν να μην έχουν τέλος, αφού ήδη η Αστυνομία γνωρίζει άλλα δύο περιστατικά που έχουν συμβεί, ενώ υπάρχει και τρίτο.

Το δύσκολο της υπόθεσης είναι να πεισθούν τα θύματα, αλλά και οι οικογένειές τους, να καταθέσουν στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου οι πράξεις του δράστη να μη μείνουν ατιμώρητες.

Ήδη ο 19χρονος έχει αναγνωρισθεί από μια 19χρονη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης. Στις 10 Οκτωβρίου, με την πρόφαση ότι θα τη μεταφέρει με το μηχανάκι του στο σπίτι της, την πήγε σε ερημική τοποθεσία έξω από την Καλαμάτα, όπου τη βίασε χωρίς συνεύρεση.

 Κι άλλο περιστατικό
 Στις 23 Οκτωβρίου, τη νύχτα, ο 19χρονος πλησίασε μια 20χρονη κοπέλα, στην οδό Αναγνωσταρά και αφού της σήκωσε τη φούστα, προσπάθησε να τη θωπεύσει. Ευτυχώς τράπηκε σε φυγή από τις φωνές της.

Στην Αστυνομία κατέθεσε και μια τρίτη κοπέλα, η οποία δέχτηκε επίσης παρενόχληση από το δράστη. Κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό κατάστημα της Καλαμάτας, όπου βρισκόταν με την παρέα της. Εκεί ο 19χρονος Αρμένιος την παρενόχλησε σεξουαλικά και τη θώπευσε.

Παρά ταύτα, ο ίδιος ο Αρμένιος υποστηρίζει ότι ουδέποτε παρενόχλησε κοπέλες, ούτε βίασε. Ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από τις Αρχές και προφυλακίσθηκε.

Να σημειωθεί ότι είχε ξαναπασχολήσει τις Αρχές, όταν το 2011 συνελήφθη για ληστεία που διάπραξε μαζί με νεαρό Ρουμάνο σε ταχυμεταφορική εταιρεία, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Πηγή ➤ zougla.gr
 


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου