ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Ψυχικό!! 25χρονη βρήκε ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ σε ασανσέρ...

elas-lyste.blogspot

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το τραγικό δυστύχημα που συνέβη πριν από λίγη ώρα σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και σχολικών είδων στην περιοχή του Ψυχικού, επί της οδού Ομήρου.

Μία νεαρή κοπέλα, μόλις 25 χρονών, που εργαζόταν στο κατάστημα, θέλησε να κατέβει από τον πάνω όροφο στο ισόγειο, έχοντας μέσα στο ασανσέρ, μία σκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη μπήκε στο ασανσέρ με τη σκάλα και τότε εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Η σκάλα χτύπησε κάποιο κινούμενο σημείο του ασανσέρ, μπλόκαρε όλο το ασανσέρ, αλλά συγχρόνως εγκλώβισε και την άτυχη κοπέλα.

Ουσιαστικά, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σκάλα έπνιξε τη νεαρή κοπέλα, αφού τη σήκωσε ψηλά και την έπνιξε.

Το ασανσέρ επί τόπου σταμάτησε πριν φτάσει στο ισόγειο και χτύπησε άμεσα ο συναγερμός του καταστήματος. Η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο επανέφερε το ασανσέρ στο ισόγειο.

Ανοίγοντας την πόρτα του ασανσέρ αντίκρισαν τη νεαρή κοπέλα αναίσθητη και χωρίς τις αισθήσεις της.

Ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα, γίνεται τεράστια προσπάθεια της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας. Στο σημείο έχει σπεύσει και η αστυνομία για να διερευνήσει την απίστευτη αυτή τραγωδία.

Πηγή ➤newsit.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου