ΦΡΙΚΗ: 77χρονος ασελγούσε σε 12χρονη σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας.

elas-lyste_blogspot

Στα χέρια της αστυνομίας είναι ένας 77χρονος ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να εξέρχεται από ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας συνοδεύοντας 12χρονο κορίτσι.

Οι αστυνομικοί υποπτεύτηκαν πως κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως πλησίασαν τον άνδρα και το παιδί και ζήτησαν εξηγήσεις από τον 77χρονο.

Από τις απαντήσεις που έδωσε ο ηλικιωμένος κατάλαβαν πως δεν προστάτευε το κορίτσι αλλά τo δελέαζε με χρήματα για να ικανοποιεί πάνω τoυ τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου