ΕΛΑ ρε που διψάσατε?? ποιοί νομιζετε ότι ειστε και διψάσατε?? Μπάτσοι είστε. !

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤  Ελα ρε που διψάσατε;; ποιοι νομιζετε ότι ειστε και διψάσατε;; μπάτσοι είστε. από πότε ρε σεις διψάτε, πεινάτε, κρυώνετε πονάτε;;;

Τομάρια. που τολμήσατε να ζητήσετε νερό και να προκαλέσετε;;;

και καλά σου έκανε εσένα ρε μαντράχαλε και σε βούτηξε απο το λαιμό, που σ΄επιασε ξαφνικά η δίψα, το νερό δεν είναι για τους μπάτσους, δε πουλάμε ρε. !!!!

και σεις οι υπόλοιποι που τρέξατε να βοηθήσετε γιατί το κάνατε ρε, για να μη προλάβει το παιδί να τον πνίξει;;; πεινάλες των 700 ευρώ που παίρνετε το νερό με το ζόρι και τολμάτε να πετάτε τα λεφτά στο πρόσωπο ενός επιχειρηματία... !!!!

και που;;; σ΄αυτή την ιστορική πλατεία !!!! άντε, άντε γιατί πολύ σας τα χω μαζεμένα μη τα πάρω και πω χειρότερα.....

ΚΑΒΑΛΙΝΑΚΗΣ Κωνσταντίνος

Πηγή ➤ police-voice

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου