Σ' αυτό το ξενοδοχείο κρυβόταν ο Αλβανός μακελάρης...

elas-lyste_blogspot

ΕΚΡΥΒΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ;

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, όπου φέρεται να διανυκτέρευσε ο 31χρονος Αλβανός πιστολέρο, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11/2014) γάζωσε με ένα καλάσνικοφ ένα κλαμπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άτομα.

Στο ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από τις πρώτες πρωινές ώρες κάνουν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο.... ενώ εκτιμούν πως έκρυβε σε δωμάτιο όπου διέμενε το καλάσνικοφ, με το οποίο σκόρπισε τον τρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είδε την φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησε τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι πολύ κοντά στο νυχτερινό κέντρο, όπου σημειώθηκε το μακελειό.

Κλιμάκια της Αστυνομίας έχουν συλλέξει γενετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες στο κτήριο του ξενοδοχείου.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένη και ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας 15 σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της. Τουλάχιστον αυτό θεωρεί, με μια φωτογραφία που ουδείς γνωρίζει ποια μπορεί να είναι αφού επίσημα η ΕΛΑΣ δεν την έχει δώσει στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου φαίνεται να υποστηρίζει πως αναγνωρίζει το πρόσωπο του δράστη και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο 31χρονος Αλβανός να διέμενε τη νύχτα του συμβάντος(22-11-2014) στο ξενοδοχείο.

Κλιμάκια της Αστυνομίας έχουν συλλέξει γενετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες στο κτήριο του ξενοδοχείου.

Την ίδια στιγμή αστυνομικοί εξακολουθούν να «χτενίζουν» την Αττική προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανά κρησφύγετα όχι μόνο του Αλβανού «πιστολέρο» αλλά και των συνεργών του, ενώ έχουν στήσει μπλόκα στα σύνορα με την Αλβανία και σε αεροδρόμια.
Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, είναι ο καταζητούμενος δράστης να κρύβεται σε διαμέρισμα στην περιοχή του Πειραιά.

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου