Τελείωσε το Συμβούλιο των μεταθέσεων για τον Δομοκό, Δείτε πόσοι αστυνομικοί κι από πού μετατίθενται.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τελείωσε το Συμβούλιο των μεταθέσεων κατωτέρων, το οποίο εκτός από τα καθήκοντα των έκτακτων-αμοιβαίων μεταθέσεων, αποφάσισε και τις μεταθέσεις για τις φυλακές Ασφαλείας, τύπου Γ΄ του Δικαστικού καταστήματος κράτησης Δομοκού Ν.Φθιώτιδας.

Το Συμβούλιο αποφάσισε τη μετάθεση

62 Ειδικών Φρουρών,

41 Αστυνομικών με οργανική θέση Αστυφύλακα[Αρχιφύλακες, Υπαρχιφύλακες, Αστυφύλακες] και

6 Αστυνομικών με οργανική θέση Βαθμοφόρου[Υπαστυνόμοι,Ανθυπαστυνόμοι, Αρχιφύλακες].
Να θυμίσουμε ότι με την υπ” αριθμ. 7002/2/425 από 06-12-2014 Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνική Αστυνομίας, μεταφέρθηκαν από Υπηρεσίες της Ελληνική Αστυνομίας οι απαραίτητες οργανικές θέσεις για τη στελέχωση της νέας Υπηρεσίας.

Επίσης για τους ενδιαφερόμενους, οι θέσεις αυτές που περίπου είναι διπλάσιες στον αριθμό από τις μεταθέσεις που διέταξε το εν λόγω Συμβούλιο μεταθέσεων, θα καλυφθούν και θα καλύπτονται, σύμφωνα με το Π.Δ. 100/2003, από τις αιτήσεις με αντικειμενικά κριτήρια[μόρια] που κατατέθηκαν φέτος και θα κατατεθούν τα επόμενα χρόνια, για την Α.Δ. Φθιώτιδας.

Οι μεταθέσεις που διατάχθηκαν θα εκτελεστούν άμεσα, μετά όμως τη λήξη των προγραμματισμένων για τις γιορτές αδειών, σύμφωνα με το άρθρο 24 του παραπάνω Προεδρικού Διατάγματος.

Εμείς ως Σ.Κ.Α.Υ.Θεσσαλονίκης, ευχόμαστε σε όλους τους ενδιαφερόμενους, καλή μετάθεση και ανάληψη των καθηκόντων τους στη νέα Υπηρεσία και στο νέο δύσκολο έργο τους.

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης [Σ.Κ.Α.Υ.]
πρώτα ο Συνάδελφος»


Πηγή ➤skaythess.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου