Κλοπές πολύτιμων αντικειμένων και παραβιάσεις κελιών στο Άγιο Όρος...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πολύτιμα τάματα από την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Αννης από το Κυριακό της Νέας Σκήτης στο Άγιο Όρος εκλάπησαν τις τελευταίες μέρες.

Σήμερα το απόγευμα αναφέρθηκε το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία κινητοποίησε όλες…τις δυνάμεις της για την σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αγιορείτικο Βήμα, το συμβάν είναι στην προανάκριση που διενεργεί το Α.Τ Καρυών.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο διάστημα πολλά κελιά στην ευρύτερη περιοχή της Αγιορείτικης ερήμου, από την περιοχή της Σκήτη της Αγίας Αννης μέχρι τα Καυσοκαλύβια, έχουν παραβιαστεί και αφαιρέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα.

Τα φαινόμενα αυτά τόσο έντονα παρατηρούνται για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος.

Πηγή ➤ thestival.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου