Ιερόσυλος Καλαματιανός είχε τσιλιαδόρους τις ανήλικες κόρες του!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη σύλληψη ενός 39χρονου, ο οποίος είχε ρημάξει κυριολεκτικά την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, προχώρησαν οι Αρχές.

Ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε τις δύο ανήλικες κόρες του ηλικίας 14 και 17 ετών ως τσιλιαδόρους για να ρημάξει τις εκκλησίες και τα νεκροταφεία της Μεσσηνίας.

Ο δράστης, που είχε συλληφθεί και στο παρελθόν και έχει εκτίσει ποινή για απάτη- καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και έξι μηνών ως υπότροπος για κλοπές και για ενδοοικογενειακή βία, αφού η σύζυγος, οι κόρες και η πεθερά του κατήγγειλαν ότι τις ξυλοκοπούσε για να μην τον καταγγείλουν! Με τις απειλές είχε αναγκάσει τα δυο κορίτσια να τον συνοδεύουν στις 22 κλοπές και επτά απόπειρες που διέπραξε από τον Αύγουστο του 2013 ως τις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Ο 39χρονος ηλεκτρολόγος είχε διαρρήξει εκκλησίες στο νεκροταφείο της Καλαμάτας και τις περιοχές Δρακονέρι, Κιτριές, Ακρογιάλι Αβίας, Μικρή Μαντίνεια, Μελιγαλά, Ζευγολατιό, Πεταλίδι, Μαθία, Αβραμιού, Άρι, Ανεμόμυλο, Πλατύ, Άγιο Φλώρο, Άνω Άμφεια, Φοινικούντα, Μεσοχώρι και Βοζικέικα Πυλίας και άρπαζε από τα παγκάρια και το φιλόπτωχο ταμείο, λάδι και μαρμάρινες αφιερώσεις από τα μνήματα!

Σύμφωνα με το moriasnews τέλος στη δράση του είχε βάλει ο εφημέριος της εκκλησίας στο χωριό Μαθία από το παγκάρι της οποίας άρπαξε 500 ευρώ, όταν κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον έδωσε στην Αστυνομία.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου