Βόλος: Πρώην αστυνομικός ''κολλημένος'' με την παρανομία - Τον έπιασαν ξανά μέσα στο σπίτι του!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με μία μεγάλη κινητοποιήση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη εκ νέου στο σπίτι του στο Διμήνι Βόλου το πρωί της Παρασκευής, πρώην αστυνομικός, που είχε συλληφθεί και το 2013 για υπόθεση ναρκωτικών.

Με τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκονται ακόμα στην διαδικασία σύνταξης της δικογραφίας, ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία μεταφοράς του πρώην Αστυνομικού στην Εισαγγελία, αναβιώνει η υπόθεση που είχε συνταράξει το Πανελλήνιο το 2013 με συλλήψεις Αστυνομικών και είχε ως αποτέλεσμα να "ξηλωθεί" με εντολή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. όλο το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Πηγή ➤ e-volos.gr
 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου