ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

elas-lyste.blogspot
Φωτό Αρχείου

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης πριν τη έξοδο για Κωνσταντινουπολίτικα.

Η 39χρονη γυναίκα, η οποία κινούνταν στο ρεύμα προς ανατολικά έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα χτυπώντας ένα άλλο όχημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ένας ακόμα οδηγός ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Tο οδόστρωμα είναι ολισθηρό λόγο έντονης βροχόπτωσης. Προσοχή μην τρέχετε με το αμάξι σε έναν τόσο επικίνδυνο δρόμο με αυτές τις καιρικές συνθήκες και προσέχετε όταν οδηγείτε !!

Πηγή ➤ greeksfun

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου