Τρίκαλα: Δραπέτης των φυλακών ντύθηκε Άγιος Βασίλης και λήστεψε εμπορικό κέντρο..(Vid).

elas - lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο διαβόητος Ιλίρ Κούπα πίσω από το χτύπημα!

Ανθελληνικό παραλήρημα από τον ουτσεκά Ιλιρ Κουπα μπροστά στις κάμερες. ..
Πυροβόλησα αλβανούς αστυνομικούς γιατί τους πέρασα για Έλληνες! Δεν θα πυροβολούσα ποτέ αλβανούς..

Οι ληστές, με επικεφαλής τον διαβόητο δραπέτη είχαν ντυθεί Αγιοι Βασίληδες και είχαν εισβάλει σε εμπορικό κέντρο...των Τιράνων στις 24 Δεκεμβρίου 2013. Η αλβανική αστυνομία κατάφερε να διαλευκάνει τη μεγάλη κλοπή. Αρχηγός της συμμορίας φέρεται ο γνωστός κακοποιός Ιλίρ Κούπα, που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων. Αναζητείται επίσης ο αδελφός του Μάριαν Κόλα, που είχε σκοτωθεί σε καταδίωξη από την Ελληνική Αστυνομία.

Η συμμορία κατηγορείται για τουλάχιστον εννέα κλοπές σε Αλβανία και Σκόπια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, η αστυνομία της χώρας κατάφερε να συλλάβει τρία από τα οκτώ μέλη της συμμορίας: τον Agustin Sula, 25 χρονών από Δυρράχιο, που έχει καταδικαστεί και στην Ελλάδα για ένοπλη ληστεία, τον Hajdar Sefa ή (Xaka) από την Κρούγια και τον Julian Qerushi από το χωριό Μποριζάνα της Φούσε - Κρούγια.

Η αστυνομία καταζητεί άλλα τρία μέλη της συμμορίας και συγκεκριμένα τους Dritan Kola από τη Σκόδρα, ο οποίος καταδικάστηκε στην Ελλάδα για ένοπλη ληστεία και είναι αδελφός του Marian Kola που σκοτώθηκε από την ελληνική αστυνομία κατά την καταδίωξή του μετά τη φυγή του από τις φυλακές Τρικάλων.

Επίσης αναζητείται ο Saimir Kala από τον νομό Κουρμπίν βόρεια των Τιράνων και ο Fatmir Pjetri, κάτοικος Τιράνων, που καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία στην Ελλάδα. Το έβδομο μέλος της συμμορίας, Artur Tafani, βρήκε τον θάνατο πριν από μερικούς μήνες στα Σκόπια, σε ληστεία.


Ανθελληνικό παραλήρημα από τον ουτσεκά Ιλιρ Κουπα μπροστά στις κάμερες.

Ανενόχλητος έβγαλε ρατσιστικό – ανθελληνικό μανιφέστο καλώντας το Αλβανικό κράτος να μην τον εκδώσει αλλά αντίθετα να …καταδικάσει την Ελλάδα για την δολοφονία των συντρόφων του!

“Με κυνηγάνε γιατί είμαι Αλβανός”! Είπε, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων “γιατί πυροβόλησε… Αλβανούς αστυνομικούς” η απάντηση ήταν αφοπλιστική: Τους πέρασα για Έλληνες της Ιντερπολ! Δεν θα πυροβολούσα ποτέ Αλβανούς!

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Ειναι τυχερος που δεν τον εφαγαν τα ΕΚΑΜ τοτε αλλα θα τον φανε μεσα αμα περασει τα συνορα παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή