EKTAKTH EIΔΗΣΗ - Πρίν απο λίγο καταδίωξη αυτοκινήτου από την αστυνομία - (VID).

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταδίωξη ενός μικρού βαν, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το φορτητάκι ήταν κλεμμένο. Άμεσα δόθηκε σήμα στα γραφεία της ασφάλειας, αλλά και στο κέντρο της ελληνικής αστυνομίας και ξεκίνησε καταδίωξη. Στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Ακομινάτου, λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία Καραϊσκάκη, οι άνδρες της αστυνομίας, αυτοκίνητα της ασφάλειας, αλλά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μπλόκαραν το αυτοκίνητο, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον οδηγό.

Παράλληλα, δόθηκε κόκκινος συναγερμός εκείνη την ώρα ακριβώς που γινόταν η επιχείρηση και το ελικόπτερο της αστυνομίας βρισκόταν πάνω από την περιοχή και επιτηρούσε την όλη διαδικασία.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Πηγή ➤enikos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου