Πρωτοφανή βασανιστήρια τσιγγάνων σε 45χρονο- Τον έδεσαν και τoν έσερναν με τo αυτοκίνητό τους!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σοκ προκαλεί η είδηση που έγινε σήμερα γνωστή και αφορά περιστατικό της Κυριακής 1η Μάρτη με δράστες τρεις Ρομά που προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 45χρονο. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο παθών, οι Ρομά βιαιοπράγησαν εναντίον του φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον δέσουν με σχοινί σε όχημα και να τον σύρουν στο δρόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Το επεισόδιο συνέβη στην οδό Αναπαύσεως του Αγρινίου . Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αγρινίου κινητοποιήθηκαν και εντπόπισαν έναν από τους δράστες, κάτοικο Αγρινίου και ηλικίας 30 ετών. Χθες το πρωί συνελήφθη και αφου οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή ➤ agriniopress

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου