Σκότωσε τον μαστροπό της - "Ήθελε να κάνει πόρνες τις αδελφές μου"

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η 24χρονη Ελένη συνελήφθη για τη δολοφονία του 33άχρονου προαγωγού της, Χάρη. Θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όσα υπέστησαν οι δύο μικρότερες αδερφές της, ομολόγησε στους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής.

«Η Ελένη θεωρούσε ότι είχε βρει την τέλεια σχέση, η οποία σύντομα μετατράπηκε σε κόλαση για την ίδια και την οικογένειά της. Νόμιζε ότι είχε βρει τον κατάλληλο σύντροφο, αλλά εκείνος μεταλλάχθηκε στον βασανιστή της. Έκανε ένα λάθος που στιγμάτισε τη ζωή της ίδιας και των άλλων μελών της οικογένειας», αναφέρουν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την 24χρονη Ελένη, την κοπέλα που αποφάσισε μόνη της να σταματήσει αιματηρά τον εφιάλτη που ζούσε τα δύο τελευταία χρόνια.

Θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο γι αυτά που υπέστησαν οι δύο μικρότερες αδερφές της, καθώς η επιλογή της απειλούσε σοβαρά και εκείνες. Ήδη ο Χάρης τις είχε βιάσει, επιχειρώντας να κάνει και αυτές πειθήνια όργανα των προθέσεών του, προκειμένου να τις εκδίδει σε άνδρες πελάτες και να παίρνει εκείνος τα χρήματα, υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Το τελευταίο εξάμηνο μάταια η Ελένη επιχειρούσε να ξεκόψει από τον 33χρονο, ο οποίος την ξυλοκοπούσε και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στις αδερφές της, 22 και 20 χρόνων, αλλά και στους γονείς της.

Μία τέτοια προσέγγιση έγινε και στις 4 Φεβρουαρίου 2015, όταν ο 33χρονος έφτασε στο κατώφλι της, είχε ξεμείνει από χρήματα και είχε κανονίσει ερωτικό ραντεβού στην Ελένη, με «καλοπληρωτή» πελάτη, όπως της είπε.

Πιεστικά, κάτω από ένα καθεστώς τρομοκράτησης, τής ζήτησε να πάει στο νεκροταφείο Μενιδίου, προκειμένου να τη μεταφέρει στο ραντεβού. Η Ελένη πήγε προετοιμασμένη να αρνηθεί στις προθέσεις του και να αμυνθεί στην σχεδόν σίγουρη επίθεση που θα της επεφύλασε, γι’ αυτό πήρε μαζί της το μαχαίρι.

Πράγματι, όπως καταθέτει, όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις προθέσεις του δέχτηκε την επίθεσή του. Σχεδόν άμεσα έβγαλε το μαχαίρι, και άρχισε να τον χτυπά στην πλάτη, στο στήθος και την κοιλιά, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει αιμόφυρτος και λίγο αργότερα να καταλήξει.

Ο 33χρονος είχε εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με την ίδια, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η οικογένειά της, καθώς ο πατέρας και η μητέρας της εργάζονταν σκληρά για να επιβιώσουν τα τέσσερα παιδιά τους και τα τρία εγγόνια τους. Το ενδιαφέρον που είχε δείξει για εκείνη, την είχε κολακέψει, νόμιζε ότι θα ήταν το «σωσίβιο» της σωτηρίας για εκείνη, ωστόσο η εξέλιξη ήταν πολύ διαφορετική και ιδιαίτερα σκληρή.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε κοντινή απόσταση από το θύμα εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, εντοπίστηκαν οι τελευταίες κλήσεις και η συχνή επικοινωνία με την 24χρονη κοπέλα, η οποία στο πλαίσιο της ανάκρισης, ομολόγησε την ανθρωποκτονία και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.

Σε βάρος της 24χρονης σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το Σάββατο και χθες οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

του Π.Σπυροπούλου

Πηγή ➤  NantiaReport



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου