Για την ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ξαναμιλήσει έτσι ο Πρωθυπουργός!!!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η επίσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποτελεί προσωπική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου ναστηρίξει τον Γιάννη Πανούση και την πολιτική που ακολουθεί -κυρίως μετά την επέμβαση της αστυνομίας στην Πρυτανεία- και για την οποία δέχεται σφοδρές επικρίσεις από ένα μεγάλο τμήμα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα της Αριστεράς.

«Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τον ρόλο της η Αστυνομία αντανακλά το επίπεδο της Δημοκρατίας μίας χώρας», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Το ζητούμενο είναι μία Αστυνομία που θα είναι αξιόμαχη, θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα τηρεί κατά γράμμα το Σύνταγμα και τους νόμους».

«Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να συνδράμει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε ακόμη ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούση και διαβεβαίωσε ότι η ηγεσία εργάζεται για να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των αστυνομικών και για την εξεύρεση πόρων, ώστε να αντιμετωπιστούν οι αδικίες και στο μισθολογικό επίπεδο σταδιακά.
Απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς της Αστυνομίας είπε ότι “το γόητρο της Αστυνομίας και ο μεγάλος σεβασμός της κοινωνίας δεν κερδίζονται με υπερβάλλοντα ζήλο και κατάχρηση εξουσίας, αλλά με εκπαίδευση και σεβασμό στους νόμους και συνείδηση ότι πάνω από όλα ασκείται ένα λειτούργημα”.

Η μετανάστευση και η αντιμετώπιση του νέου κύματος λαθρομεταναστών που θέλουν να περάσουν εντός της ελληνικής επικράτειας προερχόμενοι από την Τουρκία θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων του κ. Πανούση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Στις συζητήσεις του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης δεν μετέχει ο υπουργός Εσωτερικός Νίκος Βούτσης, κάτι που ερμηνεύεται σαν ένδειξη πιθανής «αυτονόμησης» του υπουργείου από το υπερυπουργείο Εσωτερικών.

 Πηγή ➤ makeleio

 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου