Απίστευτο σκηνικό στην Σύρο! - Χτύπησαν τους αστυνομικούς μέσα στο μπαρ! Η απόφαση έκπληξη του εισαγγελέα!

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο δράστες άρχισαν να τσακώνονται με θαμώνα του καταστήματος...

Με άγριες διαθέσεις βγήκαν προχθές το βράδυ δύο αδέλφια στη Σύρο με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο κρατητήριο. Οι δύο δράστες, γνώριμοι των αστυνομικών αρχών και με σωρεία αδικημάτων τα προηγούμενα χρόνια, πήγαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ερμούπολη και κάποια στιγμή ενεπλάκησαν σε καυγά με θαμώνα του μαγαζιού.

Οι εργαζόμενοι του καταστήματος κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν δύο άνδρες του Α.Τ. Ερμούπολης. Ωστόσο η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τους δύο άνδρες να μην διστάζουν να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς!

Άμεσα κλήθηκαν ενισχύσεις και στο μαγαζί έφτασαν κι άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τους δύο ταραχοποιούς. Οι δράστες πέρασαν το υπόλοιπο βράδυ στο κρατητηρίο και με την σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν χθες το πρωί στον Εισαγγελέα.

Προς γενική έκπληξη όλων, όμως, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι παρά το βεβαρημένο ποινικό ιστορικό τους...

Πηγή ➤ cyclades24.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου