ΑΡΚΕΤΑ !! Δεν θα χρησιμοποιήσετε άλλο την ΕΛ.ΑΣ. σε μικροπολιτικές - επιστολή Αστυνομικών.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η Πρόεδρος της Βουλής έχει το διασταλτικό δικαίωμα να εκφέρει άποψη για θέματα που άμεσα ή έμμεσα αφορούν την εικόνα του κοινοβουλίου, από κάθε οπτική.

Το ότι άμεσα και δημόσια  τοποθετήθηκε  για τις απόψεις της, κάνοντας διάλογο, είναι για εμάς θετικό και όχι αρνητικό .

 Η Ελληνική αστυνομία από την άλλη , επίσημα τοποθετήθηκε  για το συγκεκριμένο περιστατικό με τρόπο απόλυτα ικανοποιητικό, χωρίς να αποδίδει μομφή προς καμία κατεύθυνση.

 Εάν κάτι προσβάλλει περισσότερο την ΕΛ.ΑΣ., είναι η εκμετάλλευση του θέματος, με τρόπο που όλοι πλέον γνωρίζουμε τον σκοπό που υπηρετεί.

Αυτό πάντως που πρέπει να γίνει άμεσα – και φάνηκε από την όλη υπόθεση - είναι να εκπονηθεί αναδιαρθρωμένο σχέδιο, εξειδικευμένο, για θέματα που αφορούν την ασφάλεια του Ελληνικού κοινοβουλίου …σε κάθε περίπτωση.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
h.t.police100@gmail.com

Πηγή ➤ policenet


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου