Χαμός στην Κατεχάκη - Μετανάστες έχουν ξαπλώσει στον δρόμο και μάλλον δεν λιάζονται (Φωτό)

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Kυκλοφοριακό χάος προκλήθηκε το μεσημέρι στην Κατεχάκη όταν Σύροι μετανάστες ξάπλωσαν αιφνιδιαστικά στη μέση του δρόμου ενώ πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Υπηρεσία Ασύλου.

Oπως ήταν φυσικό, ο δρόμος έκλεισε και δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο για τουλάχιστον μισή ώρα.


Οι μετανάστες από τη Συρία διαμαρτύρονται γιατί όπως καταγγέλουν πηγαίνουν καθημερινά στην Υπηρεσία Ασύλου που βρίσκεται δίπλα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δεν μπορούν να εξυπηρετηθουν.


Οπως λένε οι μεταναστες στο ερχόμαστε εδώ και ένα μήνα και παραπάνω κάθε μέρα και δεν καταφέρνουμε ούτε μέσα να μπούμε. Ας μας δώσουν ένα χαρτί με αριθμό προτεραιότητας να ξέρουμε τουλάχιστον τι θα κάνουμε".


Αυτήν την ώρα η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί καθώς οι πρόσφυγες συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους παραμένοντας στο πεζοδρόμιο.


Πηγή ➤ Newsit

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου