ΟΚ στην Λάρισα! Οχιά δάγκωσε αγρότη και του άφησε ενθύμιο.... 160 ράμματα!

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε ένας 50χρονος αγρότης που δέχθηκε επίθεση από οχιά την ώρα που μάζευε μανιτάρια στον Κίσσαβο. Μετά από αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, η ζωή του σώθηκε αλλά του έμεινε... αναμνηστικό!

Το ερπετό ήταν μια κερασφόρος οχιά που θεωρείται από τα πλέον δηλητηριώδη είδη στη χώρα και δάγκωσε τον άτυχο 50χρονο στην παλάμη πριν προλάβει να αντιδράσει. Παρά τον αφόρητο πόνο και το πρήξιμο, ο αγρότης κατάφερε να φτάσει ως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες να αντιμετωπίσουν το ισχυρό δηλητήριο.

Απαιτήθηκαν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο, όπως αποκαλύπτει η Ελευθερία που μίλησε με τον τυχερό- άτυχο αγρότη όταν ανάρρωσε. Στο χέρι του, που ακόμη δεν μπορεί να κλείσει καλά τα δάχτυλά του, έμειναν ως... ενθύμιο της περιπέτειάς του 160 ράμματα!

Πηγή ➤ protothema.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου