Στο Α.Τ.Αίγινας διανυκτέρευσε ο Γιάνης...

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο αστυνομικό τμήμα ο Βαρουφάκης ύστερα από μήνυση του Φρίξου Δρακοντίδη.

Αντί να είναι στη Βουλή να ψηφίσει  διανυκτέρευσε στο τμήμα...

Στο αστυνομικό τμήμα της Αίγινας... διανυκτερευσε ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Φρίξος Δρακοντίδης για την επίθεση που δέχθηκε από τους άντρες της ασφάλειάς τους, ενώ προσπαθούσε να τους πάρει δηλώσεις

«Καταθέτω μήνυση κατά του Γιάνη βαρουφακη, της συζύγου του Δανάης Στράτου και τριών αστυνομικών της ασφαλείας του για την επίθεση που δέχθηκα», αναφέρει ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η νύχτα ήταν μεγάλη στο κτίριο των Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών.

Αναμένεται και η Κυρια Στράτου η οποία έγραφε στην κάμερα του κινητού της την στιγμή της επίθεσης χαρίζοντας ειρωνικά χαμόγελα», σημειώνει σε άλλη ανάρτηση.

Μήνυση κατάθεσε στη συνέχεια και ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά του δημοσιογράφου.

Νεώτερα σε λίγο.

Πηγή ➤ press-gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου