Είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στην Σύρο οι λουόμενοι σήμερα το πρωί.

elas.lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δεν πίστευαν οι λουόμενοι αυτό που συνέβη…Πανικός επικράτησε στην παραλία.

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν σήμερα το πρωί λουόμενοι στην παραλία της Αζολίμνου. Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο Λιμεναρχείο Σύρου από αρκετούς λουόμενους και ενώ απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία, ξαφνικά είδαν το Blue Star Patmos να περνάει πολύ κοντά από την ακτή και με ιδιαίτερα αυξημένη ταχύτητα. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από λίγα λεπτά έγινε το απερίγραπτο στην παραλία.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν  στο cyclades24, στην θάλασσα βρισκόντουσαν περισσότερα από 35 παιδιά, αρκετά από τα οποία κινδύνευσαν ακόμα και με πνιγμό, καθώς ο έντονος κυματισμός που προκάλεσε το πλοίο λόγω της αυξημένης ταχύτητας δημιούργησε τεράστια προβλήματα. Ακόμη, δύο ηλικιωμένες βρέθηκαν να χτυπούν στα βράχια και χρειάστηκε να βουτήξουν στη θάλασσα άνθρωποι για να τις απομακρύνουν.

Το Λιμεναρχείο Σύρου επιβεβαίωσε το περιστατικό και μας ενημέρωσε ότι το πλοίο έκανε έκτακτη προσέγγιση στο λιμάνι της Ερμούπολης εξαιτίας ενός απρόσμενου περιστατικού ενός επιβάτη ο οποίος διακομιζόταν με το πλοίο στον Πειραιά. Τελικά το πλοίο χρειάστηκε να κάνει παράκαμψη του δρομολογίου του για να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Σύρου,άλλα τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο αναμένονται να γίνουν συστάσεις στο καπετάνιο. Πάντως κάποιοι από τους λουόμενους άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν μηνύσεις.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου