ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - Θα μπορούν να κάνουν και δεύτερο επάγγελμα

elas.lyste--blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τι είπε ο Γ. Πανούσης.

Με ένθερμο ενδιαφέρον ενημερώθηκε ο Κ. Πανούσης για την πρόταση αστυνομικού, ώστε ν' ανοίξει η λίστα με τα νόμιμα δεύτερα επαγγέλματα απασχόλησης των υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αφού σχολίασε αρχικά ότι πρόκειται για μια ουσιαστική πρόταση, μας έκανε γνωστό ότι έδωσε σήμερα από νωρίς το πρωί εντολή να βρεθούν οι κανονιστικές διατάξεις και να συσταθεί ομάδα εργασίας προκειμένου να ανανεώσει και να καθορίσει εκ νέου τον κατάλογο με τα επαγγέλματα που θα μπορούν ν' ασκήσουν οι αστυνομικοί, χωρίς αυτό ν' αντιβαίνει ούτε με το καθηκοντολόγιο, ούτε με την υπόσταση του λειτουργήματος.

Ο κ. Πανούσης παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα μετά τις απανωτές μειώσεις μισθού και την ενδεχόμενη επικείμενη νέα και πρόσθεσε ότι " η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή πρόταση μας δίνει την ευκαιρία να ξαναδούμε ορισμένα απλά πράγματα  ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του αστυνομικού. Για το συγκεκριμένο λόγο έδωσα νωρίς σήμερα το πρωί να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε και να βρούμε λύσεις".

Πηγή ➤ bloko.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου