Ο Πασχάλης Τερζής "έριξε" το διαδίκτυο - ΔΕΙΤΕ την τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές του μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο Πασχάλης Τερζής μπορεί να απέχει από τα μουσικά πράγματα και τις live εμφανίσεις, όμως το φανατικό κοινό του δεν σταματά στιγμή να ακούει δυνατά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του -σίγουρα τις ξέρετε όλοι σας και τις έχετε σιγοτραγουδήσει σε διάφορες φάσεις της ζωής σας.

Αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και είναι πολύ χαρούμενος, μια και η αγαπημένη του κόρη, Γιάννα Τερζή, άφησε για λίγο την Αμερική και ήρθε να τον επισκεφτεί.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία δέχεται γεμάτη ευτυχία ένα φιλί από τον πατέρα της. Η ίδια μάλιστα σελίδα τον αποκάλεσε "the LEADER" και "THE MAN" εκφράζοντας έτσι τον απεριόριστο θαυμασμό της για τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή.

Δείτε το post της τραγουδίστρια συνοδευόμενο από μια κοινή τους φωτογραφία: "K N O W your competition | If you are not at least close to the LEADER this man is, there's no way I can take you seriously as a male in my life. He is THE MAN, Google him bitch! lol ‪#‎Daddy‬ ‪#‎Leader‬ ‪#‎Charismatic‬ ‪#‎ThatsRightIamADaddysGirl‬ ‪#‎SitDownLittleMaleBitches"


Πηγή ➤ redder

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου