Χίος - Παρέσυρε δύο ανήλικα παιδιά και μετά εξαφανίστηκε.

elas.lyste__blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στα κρατητήρια της αστυνομίας Χίου κρατείται 18χρονος, ο οποίος εγκατέλειψε δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 5,5 και 9 ετών που παρέσυρε και τραυμάτισε ευτυχώς ελαφρά με το αυτοκίνητο του.

Ο νεαρός που και αυτός παλαιότερα είχε πέσει θύμα εγκατάλειψης μετά από τροχαίο ατύχημα, σήμερα λίγο μετά την μία και μισή το μεσημέρι, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα το αυτοκίνητο της οικογενειακής επιχείρησης όταν στη περιοχή του Φόρου, λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το Νοσοκομείο, παρέσυρε τον 9χρονο Κώστα και τον μόλις 5,5 ετών Κυριακό και ενώ τα παιδιά περπατούσαν στο αριστερό ρεύμα του δρόμου.

Τα παιδιά τότε βρέθηκαν στο οδόστρωμα χτυπημένα - ο μεν Κώστας στη πλάτη, ενώ ο μικρός έχασε τις αισθήσεις του, αφού χτύπησε και στο κεφάλι. Ο νεαρός τότε, προφανώς τρομοκρατημένος, φρόντισε να αναπτύξει ταχύτητα και να εξαφανιστεί. Για κακή του τύχη όμως, ο εννιάχρονος κατάφερε να διακρίνει την επιγραφή στο επαγγελματικό όχημα, με αποτέλεσμα σύντομα η αστυνομία να βρεθεί στα ίχνη του και να τον συλλάβει.

Τα παιδιά τώρα νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένα στη παιδιατρική κλινική, έχοντας διαφύγει κάθε κίνδυνο για την υγεία τους, ενώ για ο οδηγός του οχήματος θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 18 χρόνου, ο οποίος -σύμφωνα με μαρτυρία του πατέρα των θυμάτων- αρχικά επιχείρησε να αναλάβει αυτός την ευθύνη της αποτρόπαιης αυτής πράξης, χωρίς όμως να πείσει κανέναν…

Πηγή ➤ efsyn.gr


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου