Κιμηματογραφική καταδίωξη παπά - παραβίαζε κόκκινα είχε μαζί του όπλο και μαχαίρι...

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένας… παπάς αναστάτωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας την Ελληνική Αστυνομία !

Ο 38χρονος ιερέας από την Ορεινή Αχαΐα σύμφωνα με τις πληροφορίες  βρέθηκε την Κυριακή στην Πάτρα σε νυχτερινό κατάστημα , αφού διασκέδασε μαζί με άλλο άτομο επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του για να πάρει το δρόμο της επιστροφής! Όμως κατά την επιστροφή του παραβίασε αρκετούς ερυθρούς σηματοδότες ! Αποτέλεσμα ήταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τον καταδιώκουν για αρκετή ώρα και να μην σταματάει ενώ στο σημείο έφθασε και περιπολικό της Άμεση Δράση Πατρών.

Ο ιερέας σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν σταμάτησε τελικά … εξύβρισε τους αστυνομικούς ενώ κατά την διάρκεια του τυπικού ελέγχου βρέθηκαν στο όχημα ένα όπλο και ένα μαχαίρι ! Ο παπάς οδηγήθηκε στο Τμήμα για τα περαιτέρω….. ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες τελικά συνελήφθει ο παπάς καθώς και ο συνεπιβάτης του όχηματος.

Πηγή ➤ achaianews

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου