Η έκρηξη και τα βασανιστήρια στη βίλα του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

elas.lyste--blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το φάκελο μίας επίθεσης που είχε έγινε το 2013 στη βίλα επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη ανοίγουν ξανά οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής μετά τη χτεσινή έκρηξη.

Το φάκελο μίας «άγνωστης» επίθεσης που είχε έγινε το 2013 σε βίλα επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη ανοίγουν ξανά οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, μετά την βομβιστική επίθεση - μυστήριο που συνέβη χθες το βράδυ στη βίλα του.

Ο επιχειρηματίας, που είναι έμπορος υγρών καυσίμων αλλά τα τελευταία χρόνια δηλώνει άνεργος, είχε γίνει θύμα άγριας επίθεσης στην ίδια βίλα που σημειώθηκε η επίθεση και που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του Πάνου Καμμένου.

Βασανιστήρια που παραπέμπουν σε σκληρή μαφία
Το 2013 ο επιχειρηματίας είχε πέσει αιμόφυρτος από επίθεση που δέχθηκε από ανθρώπους της νύχτας. Είχαν εισβάλλει στη βίλα της οδού Πραξιτέλους, τον είχαν ακινητοποιήσει και άρχισαν να του κάνουν βασανιστήρια που παραπέμπουν σε σκληρή μαφία. Μάλιστα, τον πυροβόλησαν τρεις φορές υποστηρίζοντας ότι τους χρωστάει λεφτά.
Μετά την επίθεση αυτή, ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Κατά τη νοσηλεία του έχασε το ένα του μάτι.

Η χθεσινή ήταν η δεύτερη επίθεση κατά του «άνεργου» επιχειρηματία που έγινε και πάλι στόχος ανθρώπων της νύχτας.

Άγνωστοι πέταξαν στο προαύλιο της βίλας του, κοντά στην πισίνα, μασούρι με δυναμίτη που εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές.

Την ώρα της επίθεσης βρισκόντουσαν στο χώρο η γυναίκα του επιχειρηματία, ο εγγονός του και άλλοι συγγενείς του, οι οποίοι υπέστησαν σοκ.
Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας υποστήριξε σε κατάθεσή τους στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται Τούρκος λαθρέμπορος τσιγάρων.

Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται για τη σύλληψη των δραστών, ενώ η βεντάλια των ερευνών αναμένεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο για να διαπιστωθεί εάν και το θύμα εμπλέκεται σε παράνομη πώληση τσιγάρων.

 Πηγή ➤ thetoc.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου