Λήστευαν ενώ προσποιούνταν τους Αστυνομικούς.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προσέγγισαν τον στόχο τους και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα. Λίγο αργότερα τους συνέλαβαν πραγματικοί αστυνομικοί.

Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς για να ληστέψουν αλλοδαπό. Το περιστατικό εξελίχθηκε στο Άργος, όταν οι δύο αλλοδαποί, προσέγγισαν τον στόχο τους και με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα. Λίγο αργότερα οι... πραγματικοί αστυνομικοί συνέλαβαν έναν εκ των δραστών.

Πηγή ➤ thetoc.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου