ΡΟΖ Τροχαίο: Δεν φαντάζεστε πάνω σε τι καθόταν η 33χρονη οδηγός!

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που ερευνούσε τροχαίο στο Πίτσμπουργκ.

Η αστυνομία βρέθηκε στον τόπο του αυτοκινητιστικού γύρω στις 23:00 το βράδυ. Το ατύχημα είχε συμβεί κοντά στο σπίτι της 33χρονης οδηγού στο Aliquippa.

Ο αερόσακος του αυτοκινήτου είχε ανοίξει. Όταν ο αστυνομικός πλησίασε και κοίταξε από το παράθυρο του οδηγού, παρατήρησε πως η Justine King ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και καθισμένη σε ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι.

Όταν ο αστυνομικό Joshua Stanga της είπε να φορέσει τα ρούχα της και να βγει από το αυτοκίνητο, η 33χρονη του είπε πως έφυγε από το σπίτι χωρίς παντελόνι.

Το παντελόνι και το εσώρουχό της, όπως έγραψε στην έκθεσή του, βρισκόταν στα πεντάλ.

Η 33χρονη κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αντίσταση κατά τη σύλληψη, απερίσκεπτη οδήγηση και άτακτη συμπεριφορά.

Πηγή ➤pres news 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου