Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον Αρχιφύλακα Στάθη Λαζαρίδη.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, μετά την θεία λειτουργία, θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Τσοτύλι Κοζάνης σαρανταήμερο μνημόσυνο  υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιφύλακα Στάθη Λαζαρίδη.

Ο Αρχιφύλακας Στάθης Λαζαρίδης τραυματίσθηκε σε  αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά Ρεθύμνου, όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας έπεσαν σε ενέδρα από άτομα που τους πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα ο Στάθης να τραυματιστεί μοιραία από σφαίρα στον αυχένα.

Ο συνάδελφος Στάθης Λαζαρίδης έχασε την μάχη με την ζωή οχτώ χρόνια μετά στις 06/09/2015 στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Παρακαλούνται οι συγγενείς, οι συνάδελφοι, οι φίλοι του και όσοι τιμούν την μνήμη του να προσέλθουν και να ενώσουν τις δεήσεις των προς τον Ύψιστο.

Οι γονείς, Η Σύζυγος, Τα τέκνα, Τα αδέλφια

Εκ της διαχείρησης του Blog και της σελίδος "ΛΥΣΤΕ"



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου