Σκυλίσια ζωή στο Ναυτικό - Ο ...Μπέργκ...οπλονόμος και ..κολυμβητής στην ΣΜΥΝ!(Φωτό).

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η  τελετή ορκωμοσίας της 36ης Εκπαιδευτικής Σειράς Δόκιμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) στο Σκαραμαγκά, στις αρχές Οκτώβρη,ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
  
Στην τελετή παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ συνοδευόμενος από το Διοικητή Ναυτικής Εκπαίδευσης, Υποναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγιώργη ΠΝ, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.

Συνολικά ορκίστηκαν 83 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί διαφόρων ειδικοτήτων (48 άνδρες και 35 γυναίκες), εκ των οποίων 10 από Κύπρο (7 άνδρες και 3 γυναίκες) και 2 από Σενεγάλη.
Αυτά έγραφε η επίσημη ανακοίνωση.

Όμως όπως είδαμε σε ανάρτηση στο προφίλ του φωτορεπόρτερ Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Facebook , ... υπήρχαν και άλλοι και ...έγιναν κι άλλα!

Όπως ο πανέμορφος σκύλος ονόματι ...Μπεργκ που δεν άφηνε στιγμή τους ναύτες φίλους του και την εκπαίδευσή τους Ακόμα και ανάμεσα στο όπλα τους που είχαν αποθέσει για την τελετή άραξε.

Ή όταν άρχισε η κωπηλασία, ...βούτηξε και τους ακολούθησε. Στο διαδίκτυο έγινε χαμός με τις ''άλλες'' φωτό του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Βάζουμε αυτές τις ''διαφορετικές''  πρώτες - και ακολουθούν αυτές που μας έστειλε το ΓΕΝ.



 



 




Πηγή ➤ kranos.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου