21χρονη Καβαλιώτισα έκλεψε βαλίτσα από το ΚΤΕΛ.

elas.lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σύλληψη ημεδαπής για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθη το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 21χρονη ημεδαπή, διότι το πρωί της Τρίτης, αφαίρεσε από τον χώρο εναπόθεσης δεμάτων του ΚΤΕΛ Καβάλας, μία βαλίτσα, η οποία μεταξύ άλλων, περιείχε είδη ένδυσης, ένα ρολόι χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο, μία ηλεκτρική συσκευή και διάφορα ηλεκτρολογικά εργαλεία.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η παραπάνω βαλίτσα και μέρος των υπολοίπων αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πηγή ➤ thrakitoday

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου