Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών του.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Παραθέτουμε την ανακοίνωση του σωματείου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σχετικά με τη παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά εντελώς δωρεάν για τα μέλη του. Επισυνάπτουμε την αφίσα της εκδήλωσης και άλλες πληροφορίες για την παράσταση. Επισημαίνεται ότι οι προσκλήσεις δίδονται με σειρά προτεραιότητας.



Αθήνα , 26-11- 2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ : «Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α."

Tο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α,. όπως εδώ και αρκετά χρόνια διοργανώνει και πραγματοποιεί   χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση, και επειδή κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά παίρνουν  χαρά και ψυχαγωγία από αυτή τη γιορτή, έτσι και φέτος την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 14:30  έχουμε την χαρά να δώσουμε τη δυνατότητα  στα μέλη του σωματείου μας και τις οικογένειές τους, εντελώς δωρεάν, τη δυνατότητα  να παρακολουθήσουν μια ακόμη παιδική παράσταση!

Φέτος η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ( Λεωφ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη) όπου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «Στο Φωτεινό Δωμάτιο», ένα εκπληκτικό θεατρικό έργο για τη συναισθηματική νοημοσύνη, πλαισιωμένο με την μουσική του Κωστή Μαραβέγια!

Τα μέλη του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους εντελώς δωρεάν από τα γραφεία του σωματείου, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 10:00 με 14:00. Για πληροφορίες-διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 210 7790222.



 Για το Δ.Σ

   -O-                                                                                        -O
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                    ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου