Ενας Λεβέντης Ταγματάρχης έκανε τους Βεροιώτες να δακρύσουν!

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ταγματάρχης Αναστασιάδης Κωνσταντίνος. Συγκινήθηκε και μας συγκίνησε στον πανηγυρικό του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων μας Δυνάμεων!

Μοναδική η συγκίνηση που νοιώσαμε όλοι μας, όσοι βρεθήκαμε στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας, για να εορτάσουμε την ημέρα των Ενόπλων μας Δυνάμεων και την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ο πανηγυρικός που εκφώνησε ο λεβέντης αξιωματικός της ΙΜΠ, Ταγματάρχης κ.Αναστασιάδης Κωνσταντίνος συγκλονιστικός. Κόμποι εθνικής ανάτασης λύγισαν το λαρύγγι του στο τέλος της ολιγόλεπτης, αλλά μεστής και ουσιώδους ομιλίας του για την αλληλένδετη πορεία ορθοδοξίας, γένους και Ενόπλων Δυνάμεων στο διηνεκές της Ελληνικής ιστορίας. Το ίδιο συναίσθημα βγήκε και σε μένα.


Για αυτό τον λεβέντη ανώτερο αξιωματικό που είναι έτοιμος να υπερασπιστεί, μαζί με τους συναδέλφους του όλων των βαθμίδων, από τον τελευταίο οπλίτη, μέχρι τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κάθε σπιθαμή ελληνικής γης που είναι ποτισμένη με αίματα αγίων και ηρώων. Να τον χαίρεται η μάνα του, η οικογένεια, οι καταδρομές και προπαντός η πατρίδα μας. Που σε περιόδους σήψης και παρακμής, ακόμη γεννά άξιους απόγονους του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη, του Γρηγόρη Αυξεντίου.

Πηγή ➤ eleytheriadhs.blogspot

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου