Πρέβεζα: Πως πήγε η ψαριά? - Έβγαλε ψαροκάλαμο στον κόμβο στην Λ. Ιωαννίνων - (Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με τον δικό τους τρόπο επαγγελματίες αλλά και πολίτες άρχισαν να σχολιάζουν αλλά και να σατιρίζουν τα όσα συνέβησαν εχθές στην Πρέβεζα με πολλά σημεία των κεντρικών δρόμων και κυρίως της Λ. Ιωαννίνων να μετατρέπονται σε λίμνες.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που η Πρέβεζα δείχνει την αδυναμία της να ανταποκριθεί στα έντονα καιρικά φαινόμενα, που όπως φαίνεται δεν θα είναι σπάνια στην περιοχή μας από εδώ και πέρα.


Ένα από τα πολλά σημεία του δρόμου στην είσοδο της πόλης, που στην κυριολεξία γίνεται λίμνη, είναι και ο κόμβος στην Λ. Ιωαννίνων πριν από το νεκροταφείο.

Η στάθμη του νερού ανεβαίνει τόσο που ξεπερνάει το πεζοδρόμιο, χαρακτηριστικό της άθλιας κατασκευής.

Ο Βαγγέλης, που συχνά βλέπει στην επιχείρησή του, κάθε φορά που βρέχει καταρρακτωδώς, να μειώνονται οι τζίροι, μιας και κανείς δεν σταματά για να ψωνίσει, αφού η πρόσβαση είναι αδύνατη, σκέφτηκε όση ώρα δεν είχε δουλειά να την περάσει τουλάχιστον εποικοδομητικά…


Έβγαλε το ψαροκάλαμο και άρχισε να… ψαρεύει!!! προκαλώντας το γέλιο σε όσους περνούσαν.

Μπορεί βέβαια να μην έπιασε κάποιο ψάρι, αλλά όπως ο ίδιος είπε, σε λίγο καιρό ποτέ δεν ξέρεις και έτσι καλό είναι να ξεκινήσουμε… προπόνηση, σημείωσε χαρακτηριστικά, σατιρίζοντας τα… χάλια μας, όπως τόνισε!!!

Πηγή ➤ pamepreveza

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου