ΣΟΚΑΡΕΙ με την απολογία του ο 56χρονος παιδεραστής της Θεσσαλονίκης - "Η 9χρονη με προκαλούσε για να την βιάσω.Είχε βάλει κρυφές κάμερες και στις τουαλέτες της ΕΡΤ3.

elas_lyste__blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο πατέρας της ήξερε τα πάντα"!

Ανατριχιαστικές ακόμα και για τους έμπειρους αστυνομικούς είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με τον 56χρονο εργαζόμενο της ΕΡΤ3 που ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα εννιάχρονο κοριτσάκι.

Ο ίδιος στην απολογία του εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος και υποστήριξε πως το παιδί τον... προκαλούσε! Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της μικρής ήταν γνώστης της κατάστασης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, εμφάνισε βίντεο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας να προτρέπει το εννιάχρονο κορίτσι να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις.

Ο 56χρονος άντρας παραδέχτηκε ότι ασελγούσε στο παιδί εδώ και δύο χρόνια. Στο βίντεο που παρουσίασε φαίνεται ο ίδιος να κρατά το παιδί στα πόδια του, να το χαϊδεύει και να το φιλάει, ενώ ο πατέρας της την προτρέπει να μην τον αποφεύγει και επικροτεί όσα γίνονται.

Εκτός από το επίμαχο βίντεο, ο άντρας είχε στο σπίτι του υλικό άγριας παιδικής πορνογραφίας, αλλά και δικά του βίντεο, που είχε τραβήξει σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους.

Δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και μάλιστα με τον πατέρα της θεωρούνταν φίλοι. Οπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, συχνά οι δυο άντρες έπιναν μαζί, ενώ ο δράστης βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια, προφανώς με αντάλλαγμα την μικρή. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και παραδέχεται μόνο την ασέλγεια.

Μικροκάμερες στις γυναικείες τουαλέτες στο κτίριο της ΕΡΤ3 φαίνεται να είχε τοποθετήσει ο παιδεραστής από τη
Θεσσαλονίκη. Μετά την ανάκριση του 56χρονου, η Ασφάλεια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο παιδόφιλοςκατέγραφε τις ιδιωτικές στιγμές των υπαλλήλων του σταθμού, έχοντας τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στο κτίριο της ΕΡΤ3, όταν ανακάλυψε τοποθετημένες στις γυναικείες τουαλέτες μικροκάμερες, οι οποίες δεν είχαν γίνει αντιληπτές από τους εργαζόμενους.

Ο ίδιος, στην απολογία του, αρνήθηκε την πράξη του βιασμού της 9χρονης για την οποία κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αποδέχθηκε τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται, δηλαδή αυτές της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 13 ετών, της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Απέδωσε, δε, τις πράξεις του στον αλκοολισμό και σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες επικροτούνταν από τον πατέρα του θύματος, παραπέμποντας σε σχετικό βίντεο που ενσωματώθηκε στη δικογραφία.

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :