Ενα "ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στους δύο άνδρες της "ΟΜΑΔΟΣ Ζ" Θεσσαλονίκης.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Είναι πολλαπλή η χαρά να ανοίγεις πρωί πρωί τον υπολογιστή σου και στα μηνύματα σου να έρχονται ευχαριστήριες επιστολές για συναδέλφους σου ανεξαρτήτως υπηρεσίας.

Νοιώθεις πολλαπλά συναισθήματα χαράς,ευγνωμοσύνης,ακόμη και δάκρυα κυλούν στα μάτια σου.Ετσι νοιώσαμε και εμείς σήμερα το πρωί όταν απο την Θεσσαλονίκη μας ήρθε αυτή η επιστολή ενός αναγνώστη μας ο οποίος δημόσια θέλει να δώσει συνχαρητήρια σε δύο άνδρες της "ΟΜΑΔΟΣ Ζ" Θεσσαλονίκης.

Λαμβάνω το θάρρος να σας απεθύνω αυτή την επιστολή, γιατί είδα και έζησα το  πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, μιάς Αστυνομίας που πάντα προστατεύει τον πολίτη και είναι θεματοφύλακας του δικαίου και των νόμων.

Είναι η Αστυνομία που θέλω-ουμε ,εκτιμώ-ουμε και αγαπώ-άμε!

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και να δώσω συγχαρητήρια στους δύο αστυνομικούς της Ομάδας 'Ζ',οι οποίοι με υποδειγματικό επαγγελματισμό και χωρίς να διστάσουν,στις 7 Ιαν 2016 κ ώρα 12.00 περίπου,σώσαν μία ηλικιωμένη κυρία που απειλούσε να πηδήξει από τον 1ο εξώστη του διαμερίσματος που έμενε,στην οδό Καρπενησιώτη-10,στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή ➤ zitasnews.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου