Στο πένθος ξανά η Ελληνική Αστυνομία.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θρήνος  Ελληνική  Αστυνομία από τον ξαφνικό χαμό του Αθανασιου Δανιά . Ο Αρχιφύλακας υπηρετουσε στην Αστυνομική Διευθυνση Αχαίας και συγκεκριμένα στο B' Αστυνομικό τμήμα. Καταγόταν από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και πέθανε ξαφνικά σήμερα απο ανακοπή καρδιάς . Ο Πρόεδρος των αστυνομικών Υπαλληλων Νομου Αχαίας Σταυρος Τσεκουρας έγραψε πριν από λίγο στο facebook ενα ιδιαιτερα συγκινητικό μήνυμα.

"Δυστυχώς άλλος ένας καλός κι Άξιος συνάδελφος , ένας νέος άνθρωπος στην πιο παραγωγική του ηλικία έφυγε ξαφνικά από κοντά μας από Καρδιακή ανακοπή. Τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα προσφιλή του πρόσωπα.
Θανάση θα ζεις στις καρδιές μας για την αθόρυβη αλλά ουσιαστική παρουσία σου και την προσφορά σου. Απώλεια για την οικογένεια σου αλλά και τους συναδέλφους σου".


Πηγή ➤ achaianews

Aπό τους διαχειριστές του blog και της σελίδος elas-lyste τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικοίους του εκλιπόντος συναδέλφου μας.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου