Νεαρή αστυνομικός συνελήφθη να εργάζεται παράνομα σε κλαμπ της οδού Περσεφόνης στο Γκάζι.


elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤Η υπόθεση τραυματισμού στις 4 του μήνα ενός αστυνομικού που ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας δέχτηκε τα πυρά αγνώστου έξω από κλαμπ της οδού Βουτάδων στο Γκάζι, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και "φούσκωσε" τις έρευνες των αδιάφθορων για την παράνομη απασχόληση αστυνομικών είτε ως πορτιέρηδες, είτε ως σερβιτόροι.

Χωρίς ακόμη η έρευνα να συσχετίζεται με τον τραυματισμό από πυροβολισμό του ειδικού φρουρού, οι πληροφορίεςr σημειώνουν ότι χθες πιάστηκε νεαρή αστυνομικός που υπηρετεί σε κεντρικό τμήμα της Αθήνας, να εργάζεται παράνομα σε κλαμπ της οδού Περσεφόνης στο Γκάζι.

Εκτός από την αστυνομικό συνελήφθη ο υπεύθυνος και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ όπως επισημαίνεται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, κλιμάκια των αδιάφθορων κάνουν σαρωτικούς ελέγχους μετά από πληροφορίες αλλά και καταγγελίες σωματείων σερβιτόρων, πως πολλοί αστυνομικοί συμπληρώνουν τα εισοδήματα τους σε τέτοιου είδους επαγγελματικές ενασχολήσεις.

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια :

  1. Άς αμοιβόταν ικονοποιητικά η νεαρή Αστυνομικός για να μην είχε την ανάγκη να δουλεύει παράνομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ν τιμωρηθεί παραδειγματικά... Εχεις τουλάχιστον θράσος τον ορκιζεσαι πίστη στη Πατρίδα στο Σύνταγμα και στους Νόμους ν καταπατεις ιδεολογικα ιδεώδη γ τ οποίο άλλοι παλεύουν κ ρισκάρουν τ ζωή τους μέρα νύχτα...τ ν είσαι αστυνομικός δν είναι επάγγελμα...είναι υπηρεσία...είναι καθήκον...είναι τιμή...αυτοί π συμπληρώνουν τ χαρτζιλίκι τους καταπατώντας τον τρόπο ζωής π επιβάλει ή Αστυνομική Ακαδημία ν απορρίπτονται από τ Σώμα κ ν τιμωρούνται παραδειγματικά.Γ ν μ σχολίασε πως είναι θράσος ν είσαι στ δημόσιο ν πληρώνεσαι κάθε μήνα κ ν στερεις τν θέση από κάποιον άλλον π ψάχνει δουλειά ν ταισει τν οικογένεια τ κ δουλεύει τ πολύ γ 400-500 €...Είναι τουλάχιστον ανήθικο!Πρέπει ν γινομαστε παράδειγμα γ τ κοινωνία , όχι αφορμή κατακραυγής.αυτό επέλεξε μ τν εισαγωγή σ σ στρατιωτική σχολή....κ μ αυτό ζεις....είτε τ δέχεσαι είτε όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε εύχομαι να πεθάνεις από την πείνα. Και τα παιδιά σου να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ να δουλεύουν σε μπουρδέλο.

      Διαγραφή
    2. Τι λες βρε ανεγκεφαλε, ηθικολογε της πενταρας! Το κρατος εχει την υποχρεωση να αμοιβει τους δημοσιους λειτουργουςτου επαρκως ωστε να μην εχουν την αναγκη να εργαστουν προσθετα για να καλυψουν τα εξοδα διαβιωσης τους οπως ορθα γινεται μετους δικαστικους! Αν εσυ νομιζεις οτι ο μισθος που περνουν για την δουλεια που κανουν νυχθημερων ειναι ικανοποιητικος πιθανον να εισαι βολεψακιας και αρπαχτρας απο αλλου!!! Α! και μη μου το παιζειςαδεκαστος και νομοταγης γιατι αν σε κοφτει τοσο πολυ για τους νομους και το Συνταγμα θα επρεπε ηδη ναεχεις επαναστατησει ετσι οπως το εχουν κανει οι πολιτικοι μας! Γιαυτο σκασε αι κοιτα τον κωλο σου! Γιατι οπως λεει και ενα ρητο " Αν ξυπνησεις και δεις αναμεσα στα ποδια σου δυο ζευγαρια ορχεις δεν ειναι γιατιεισαι κατι μοναδικο, αλλα γιατι καποιος σε γ@ ....ει!

      Διαγραφή
    3. ανωνυμε αυτες τις πιπες σου τις μαθανε στην σχολη οι εισηγητες που ειναι τσιρακια της κυβερνησης κ πληρωνοντε εξτρα για τις ωρες του μαθηματος.
      οσο για την πιστη στο συνταγμα κ στους νομους κ περι καθηκον κ τιμη κρατατες για τον εαυτο σου γιατι εγω πιστευω μονο στο 7,62χ39

      Διαγραφή
  3. Πιάστηκε όλη η διαφθορά!!!!!! Σε όλο το κόσμο οι Αστυνομικοί είναι πολύ πιο καλοπλήρωμένοι απ'ότι εδώ και τους επιτρέπεται να κάνουν και δεύτερη δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑς ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ!!ΞΥΠΝΑΤΕ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ Κ.Α.ΑΝ Π.Χ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΛΝ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΔΗΛΩΤΟΙ ΣΤΗ ΛΑΝΤΖΑ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ?ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ Κ Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΑΜΟΥΡ ΚΑΘΑΡΟ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν εκανε κατι παράνομο γιατί να μην δουλευει;;; Σ ολο τον κόσμο επιτρέπεται....ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εργαζοτανε η νεαρη αστυφυλακας δεν εκλεβε που το κακο τοτε? ασ δινουνε μισθο αναλογα με την υπηρεσια που προσφερουν οι αστυνομικοι και οχι μιαθο πεινας ολα τα αλλα ειναι περιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή