ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου Augusta Bel του πολεμικού Ναυτικού.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Βρέθηκαν πρίν λίγο τα συντρίμμια του ελικοπτέρου τύπου Augusta Bell του οποίου το στίγμα χάθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

 Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κινάρου και Καλύμνου βρέθηκαν συντρίμμια του ελικοπτέρου που χάθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα το πλαίσιο τακτικού σεναρίου άσκησης «Αστραπή 2/16».

Το σήμα του ελικοπτέρου χάθηκε στις 02:45 τα ξημερώματα στην περιοχή της Κινάρου (μεταξύ Κυκλάδων και Δωδεκανήσων).

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των τριών επιβαινόντων (δύο χειριστές και ένας μηχανικός) από πλοία της άσκησης, οργανικά ελικόπτερα πλοίων, ένα C-130 και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.


[Νωρίτερα]
Χάθηκε το στίγμα από ελικόπτερο στην περιοχή της Κινάρου, δυτικά της Λέρου, αργά το βράδυ της Τετάρτης. Στο ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού επέβαιναν τρία άτομα ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού.

Το ελικόπτερο είναι τύπου Agusta Bell και είχε απονηωθεί από τη φραγάτα "Νικηφόρος Φωκάς". Στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία άτομα, δύο πιλότοι και ένας μηχανικός. Στις έρευνες συμμετέχουν πλοία της άσκησης, οργανικά ελικόπτερα πλοίων, ένα C-130 και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

 Το AB 212 ASW / EW είναι ανθυποβρυχιακό ελικόπτερο και έχει πλήρωμα δυο πιλότους και ένα μηχανικό και είναι παντός καιρού.



Πηγή ➤ cnn

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου