ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΚ - δεν το χωράει ο ανθρώπινος νούς,πάγωσε το Πανελλήνιο.

elas_lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη στην περιοχή Κολιρέικες παράγκες του Πύργου, ο 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο συνομηλίκου του χθες το απόγευμα στην οδό Ολυμπίων στην πόλη του Πύργου.

Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πύργο, συγκλονίζει ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Ο 48χρονος Παναγιώτης Καρακαπιλίδης, μηχανικός αυτοκινήτων έπεσε νεκρός από τις έξι μαχαιριές που του κατάφερε πισώπλατα ο 48χρονος γείτονάς του Γ.Ψ. Ο δράστης μετά το πρώτο χτύπημα επέμεινε με απίστευτο μίσος να αποτελειώσει το θύμα του, ενώ αυτό ψυχορραγούσε στην άσφαλτο. Όλα συνέβησαν περίπου στις 15.30 το μεσημέρι. Ο Πάνος Καρακαπιλίδης επέστρεφε ευδιάθετος από τη δουλειά στο σπίτι του. Στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από κατάστημα και κρατώντας μια νάιλον σακούλα με το ψωμί και τα τσιγάρα του προχώρησε προς το σπίτι του που βρίσκεται στη γωνία. Εκείνη την ώρα από το ακριβώς απέναντι ισόγειο σπίτι, βγήκε ο δράστης που φάνηκε να τον περίμενε.

Κρατώντας ένα μαχαίρι και χωρίς να του πει καμία κουβέντα, πλησίασε γρήγορα και πισώπλατα τον μαχαίρωσε δύο φορές. Ο Πάνος, έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος. Ο δράστης τότε γονάτισε και τον έπληξε ακόμα δύο φορές πάλι στην πλάτη. Σηκώθηκε και έκανε δύο τρία βήματα μπροστά για να φύγει. Όμως επέστρεψε και πάλι και του κάρφωσε άλλες δυο φορές το μαχαίρι στην πλάτη. Στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι του πήρε μια βαλίτσα με πράγματα, μπήκε στο αυτοκίνητό του ένα κόκκινο Seat Ibiza και τράπηκε σε φυγή.



 Το φονικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια καταστηματαρχών και κατοίκων της περιοχής. Είδαν και περιέγραψαν στους αστυνομικούς μια προς μια τις κινήσεις του δράστη. Μόλις απομακρύνθηκε κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να μεταφέρουν γρήγορα τον Καρακαπιλίδη στο νοσοκομείο, όπου στην ανάνηψη οι γιατροί “έπεσαν πάνω” του σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον σώσουν. Όμως οι έξι μαχαιριές είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα και η μάχη ήταν άνιση. Ο Πάνος κατέληξε…

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου δολοφόνου, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκαν στοιχεία παρά μόνο η θήκη από το μαχαίρι. Η μητέρα του δράστη εμφανώς σοκαρισμένη δεν μπορούσε να δώσει καμία πληροφορία στους αστυνομικούς, ούτε και η αδερφή του.

Ο Παναγιώτης Καρακαπιλίδης ήταν πατέρας τριών παιδιών και αδερφός γνωστού επιχειρηματία της πόλης. Εργαζόταν από μικρή ηλικία ως μηχανικός αυτοκινήτων σε διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου και ήταν αρκετά γνωστός στον Πύργο. Οι Αρχές αναζητούν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του, από τον συνομήλικο γείτονά του. Ένα μυστήριο που πιθανότατα θα λυθεί τις επόμενες ώρες, με την κατάθεση του δολοφόνου.

 
Πηγή ➤ilialive

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Μήπως έφτασε η ώρα της επαναφοράς της ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ? Ισως έτσι σφίξουν οι κώλοι και γλυτώσουν κάποιοι αθώοι ή ένοχοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή