Δείτε την νεαρή Αστυνομικό που σήμερα έκλεψε την παράσταση στην πορεία των ενστόλων.(Φωτό)

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Βροντερό «παρών» έδωσαν  από το μεσημέρι χιλιάδες ένστολοι στην πλατεία Κολοκοτρώνη, μπροστά από την Παλαιά Βουλή. Ωστόσο, μια αστυνομικός κατάφερε να γίνει το θέμα συζήτησης...

Δυναμική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της πανελλαδικής κινητοποίησης των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς πάνω από 2.000 ένστολοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη.


Ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές, ωστόσο, ξεχώρισε μια ξανθιά, πολύ εντυπωσιακή αστυνομικός! Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν μόλις την εντόπισαν μέσα στο πλήθος!



Πηγή ➤newsbomb


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου