ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ:«Μακεδονία» τα Σκόπια σε επίσημο έγγραφο Τσίπρα – Ολάντ στο Παρίσι!

elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Σε κοινή δήλωση των δύο ηγετών μετά τη συνάντηση που είχαν στη γαλλική πρωτεύουσα το περασμένο Σαββατοκύριακο επαναλαμβάνεται το πρωτοφανές ατόπημα
της ντε φάκτο αποδοχής του ονόματος «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ!

Με τον όρο Μακεδονία χωρίς εισαγωγικά ή οτιδήποτε άλλο αναφέρονται τα Σκόπια στο επίσημο ανακοινωθέν της συνάντησης των ευρωπαίων σοσιαλιστών στο Παρίσι, την Παρασκευή 12 Μαρτίου, όπου μετείχε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο επίσημο κείμενο της κοινής δήλωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ελιζέ μετά τη συνάντηση του Φρανσουά Ολάντ με τον έλληνα πρωθυπουργό και ξεκινά με κοινή φωτογραφία των δύο επισημαίνεται:

Nous eviterons que la Grece soit obligee- comme c’est le cas aujourd’hui – de retenir frontiere entre la Mecadoine et la Grece et dans des condition…


Από τα ντοκουμέντα αυτά προικύπτει ότι ο πρωθυπουργός δαίρεται να συμφώνησε σε ένα κείμενο όπου η ΠΓΔΜ αναφέρεται ως Μακεδονία, χωρίς αστερίσκους ή οτιδήποτε άλλο!!!

Παραμένει βεβαίως άγνωστο κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας είχε μαζί του συμβούλους με γνώση της γαλλικής ώστε να διακρίνουν τις λεπτές αυτές αποχρώσεις…



Πηγή ➤beteranizhta

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου