Μαραθώνας: Συνελήφθη ζευγάρι για απόπειρα αρπαγής 12χρόνου και 8χρόνου..Βρέθηκαν τσεκούρι,στιλέτο και υπνωτικά χάπια στο αυτοκίνητο τους...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δικογραφία για οπλοκατοχή, ναρκωτικά και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σχηματίστηκε σε βάρος ενός ζευγαριού, η δράση του οποίου προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το irafina.gr, το απόγευμα της Δευτέρας, σε παιδική χαρά του Μαραθώνα ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί παρακολουθούσε διακριτικά τα παιδάκια που έπαιζαν.

Μόλις εντόπισαν κάποιο παιδί που δεν είχε συνοδό μαζί του, η κοπέλα του ζευγαριού, το πλησίασε και προσπάθησε να το οδηγήσει μέσα στο αυτοκίνητο, με πρόσχημα τη λειτουργία ενός mp3 player.

Το παιδί τρόμαξε, έφυγε και ειδοποίησε άμεσα τους γονείς του για το περιστατικό. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε από τους γονείς η αστυνομία με αποτέλεσμα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύσουν στην περιοχή και να αρχίσουν τις έρευνες.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και την Τρίτη, όταν σε μία παιδική χαρά στη Νέα Mάκρη εντόπισαν το αυτοκίνητο.

Από τις έρευνες στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, βρέθηκαν δεκάδες ναρκωτικά χάπια και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, υπάρχει έντονος προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ, γιατί κατά την έρευνα των αστυνομικών μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν εκτός από ναρκωτικά χάπια,ένα τσεκούρι και ένα στιλέτο...που είναι ακόμα άγνωστο για ποιους λόγους τα μετέφεραν μαζί τους.

Πηγή ➤eglimatikotita

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου