Εθνική σύνταξη για 15 χρόνια ασφάλισης θα είναι 345 ευρώ.ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αποδεκτή έγινε η πρόταση της κυβέρνησης για διαμόρφωση της εθνικής σύνταξης στα 384 ευρώ με 20 χρόνια ασφάλισης.
Όπως ανέφερε τηλεοπτικός σταθμός , επικαλούμενο έγγραφο, η εθνική σύνταξη για 15 χρόνια ασφάλισης θα είναι 345 ευρώ.

Σύμφωνα με το όσα μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός

- ασφαλισμένος με συντάξιμο μισθό 600 ευρώ και 15 χρόνια εργασίας θα πάρει 407 ευρώ σύνταξη

-Με 600 ευρώ και με 35 χρόνια ασφάλισης η σύνταξη θα ανέλθει στα 560 ευρώ

-Ασφαλισμένος με συντάξιμο μισθό 800 ευρώ και 20 χρόνια εργασίαςθα λάβει σύνταξη 492 ευρώ

Παρά τις διαβεβαιώσεις για κόκκινες γραμμές και παρά τις αρχικές «διαρροές» για σύνταξη στα 485 ευρώ, τελικά το ποσό είναι πολύ μικρότερο, ενώ για τα 15 έτη ασφάλισης, διαμορφώνεται στα 345.

Με αυτά τα δεδομένα πλέον επισφραγίζεται το «φιλοδώρημα» που θα παίρνουν ως βασική σύνταξη οι μελλοντικοί συνταξιούχοι.

Η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ θα χορηγείται τελικά χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Το θέμα των εισφορών ωστόσο παραμένει ανοιχτό, καθώς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο διαφωνεί με την προοπτική αύξησής τους.


Πηγή ➤ newsbomb

Share on Google Plus

gamers της πλάκας πολυ γελιο

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου