17χρονη Αφγανή προσφυγοπούλα η πρώτη νεκρή στο Ελληνικό μετά απο σύντομη νοσηλεία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία 17χρονη πρόσφυγας που διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού έχασε την Δευτέρα τη ζωή της, μετά από σύντομη νοσηλεία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 14 Απριλίου με κοιλιακό άλγος λόγω γαστρεντερίτιδας, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν σκόπιμο να την κρατήσουν για νοσηλεία.

Ωστόσο οι γονείς της ανέλαβαν την ευθύνη και την πήραν μαζί τους στον καταυλισμό. Στη διάρκεια της ημέρας όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε.

Επισημαίνεται ότι η κοπέλα είχε πάθει ρευματοειδή πυρετό στο Αφγανιστάν, γεγονός που της προκάλεσε σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να πάθει τέσσερις φορές ανακοπή ενώ βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή, καθώς οι γονείς της αρνήθηκαν να γίνει νεκροτομή.

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου