ΣΟΚ στον Ισθμό της Κορίνθου - 19χρονος βούτηξε απο ερωτική απογοήτευση.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Προκαλώντας σοκ στους ανθρώπους της περιοχής, ένας 19χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του, πηδώντας από την γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου.

Μετά από το τραγικό γεγονός, γρήγορα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ισθμίας. Αμεσα, οι άνδρες του Λιμενικού, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους που διαχειρίζεται τη διώρυγα, οργάνωσαν επιχείρηση για την περισυλλογή του 19χρονου άνδρα από τα νερά του Ισθμού.

Εχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ο 19χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.


Οι λόγοι που ώθησαν τον νεαρό άνδρα στην απόφαση να βάλει τέλος στην ζωή του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ωστόσο, ένας μάρτυρας που βρέθηκε στην περιοχή την ώρα της τραγωδίας, δήλωσε πως ο νεαρός είχε επισκεφτεί την διώρυγα μαζί με την φίλη του, λίγα μόλις λεπτά πριν πραγματοποιήσει την βουτιά θανάτου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog, ο 19άχρονος αυτοκτόνησε. Φέρεται να έφτασε στην περιοχή με την φίλη του και αφού αυτή τον απέρριψε, της είπε: "Αφού δεν με θέλεις πέφτω..." και πήδηξε από τη γέφυρα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή...

Μάλιστα, περαστικοί αναφέρουν ότι και η κοπέλα μόλις είδε τον φίλο της να πηδάει προσπάθησε να πηδήξει και αυτή αλλά για καλή της τύχη κάποιοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο την εμπόδισαν. Οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του λιμενικού, η ανήλικη κοπέλα δεν είναι σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση, καθώς το σοκ που έχει υποστεί είναι ισχυρό.

Το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση ώστε να γίνουν γνωστά τα αίτια της τραγωδίας.


Πηγή ➤ iefimerida.gr


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου