Πώς μπορείτε να πάρετε πίσω τις πινακίδες σας αφορά όσους ιδιοκτήτες ακινήτων κατέθεσαν πινακίδες στα τέλη του 2015 . Έρχεται τροπολογία στη ΒουλήΛΥΣΤΕ blog ➤ Τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους θα έχουν χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, μέσω τροπολογίας που αναμένεται να έρθει σύντομα στη Βουλή, αρκεί πληρώσουν ένα μέρος από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετική διάταξη έχει επεξεργασθεί το επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών
Τρύφωνα Αλεξιάδη με στόχο σύντομα να κατατεθεί στη Βουλή.

Η διάταξη αφορά όσους ιδιοκτήτες ακινήτων κατέθεσαν πινακίδες στα τέλη του 2015 γα να αποφύγουν την καταβολή τους καθώς και του φόρου πολυτελείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τροπολογία θα προβλέπει ανάκτηση πινακίδων:

- Για ένα μήνα, με την καταβολή τελών που αντιστοιχούν σε δύο δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

- Για τρεις μήνες, με την καταβολή τελών που αντιστοιχούν σε τέσσερα δωδέκατα των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.

- Για το υπόλοιπο του έτους, καταβάλλοντας τέλη που αντιστοιχούν στον αριθμό των μηνών που απομένουν με προσαύξηση δύο μηνών δια 12.

Πηγή ➤ huffingtonpost

Share on Google Plus

gamers της πλάκας πολυ γελιο

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου