Αλλο και τούτο - “Μετανάστες ζητούν τις ταυτότητες απο Ελλήνες…”

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένα απαράδεκτο περιστατικό κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Βούτσης, το οποίο προκάλεσε την οργή του.«Και φτάνουμε στο τραγικό να βλέπουμε Έλληνες φορολογούμενους πολίτες να σταματιούνται από μετανάστες που ζητάνε ταυτότητες. Πως το δέχεστε αυτό;» δήλωσε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο κ. Βούτσης.

Ο βουλευτής φανερά αγανακτισμένος επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για την στάση της στο προσφυγικό.
«Είναι τραγική η εικόνα της Ελλάδας, την μετατρέψατε σε τριτοκοσμική χώρα, με κλειστά σύνορα και τράπεζες, με πρόσφυγες… Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητο καράβι με την κυβέρνηση απούσα» κατέληξε ο κ. Βούτσης.

Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου