Η ΟΠΚΕ ξετρύπωσε την θυληκή συμμορία που είχε ρημάξει την Πτολεμαίδα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Οι τρεις γυναίκες συνελλήφθησαν, καθώς δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία.

Ένας τυχαίος έλεγχος έριξε στα χέρια των αστυνομικών τη «θηλυκή» συμμορία που εισέβαλε στο σπίτι μιας 55χρονης γυναίκας στην Πτολεμαΐδα το πρωί της Πέμπτης και άρπαξε μεγάλο αριθμό χρυσαφικών και άλλων κοσμημάτων!

Για κακή τους τύχη, λίγο μετά την κλοπή οι τρεις Ελληνίδες ηλικίας 30, 24 και 20 χρόνων έπεσαν σε περιπολία αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., που τις σταμάτησαν για να τις ελέγξουν και βρήκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία. Οι δράστιδες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στα χέρια τους και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι προέρχονταν από κλοπή και αποδόθηκαν στην 55χρονη. Οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται αν είχαν εισβάλει και σε άλλα σπίτια.

Πηγή ➤ protothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου